Skupinski ali individualni tečaji poslovne francoščine

Skupinski tečaji poslovne francoščine so namenjeni zaposlenim v podjetjih in drugih organizacijah ter vsem, ki si želijo naučiti francoščine ali izpopolniti svoje znanje zaradi osebnih ali profesionalnih potreb ter za poslovneže, ki svoje posle opravljajo na francosko govorečih trgih.

 

Čeprav je v današnjem poslovnem svetu jezik sporazumevanja v večini primerov angleščina, pa se francoščina po mnenju mnogih ponaša z veliko zgodovinsko in kulturno vrednostjo, tako da brez poznavanja le-te, ki predstavlja za Francoze osnovo poslovnega bontona, ne moremo računati na večje uspehe pri sklepanju poslov z njimi. So zelo ponosni na svoj jezik in zelo cenijo znanje francoskega jezika svojih poslovnih partnerjev.

 

Tečaji poslovne francoščine vsebujejo naslednje poslovne veščine: predstavitev podjetij, storitev in proizvodov …), poslovna dejavnost, organizacija podjetja, interna in zunanja komunikacija, telefonska komunikacija, zaposlovanje, dohodki, proizvodnja, nabava, prodaja, marketing in oglaševanje, dobava, transport, zavarovanja, finance, vodenje sestankov, poslovna pogajanja, poslovna korespondenca …

 

Peintre de rue, pas loin de Notre-Dame

 

Individualna oblika tečaja poslovne francoščine je namenjena tistim posameznikom, ki se zaradi delovnih obveznosti ali specifičnih potreb po znanju francoščine ne morejo vključiti v skupinski tečaj francoščine. Za njih se izdela poseben program in predlaga ustrezno število ur glede na raven znanja, ki ga želijo doseči.

 

Naziv vsebine

10 astuces pour parler comme un Français typique
Hudo dobra reklama za iPad, ni kaj! C’est sans doute une blague super drôle !
Vidéo no 7 : ZAZ : Je veux (paroles)
L’appel téléphonique culte à ne pas manquer …