EPREUVE DE GRAMMAIRE B2 : 80 à 96

Zahvaljujemo se vam za vaš obisk naše spletne strani in upamo, da vam bodo vaši doseženi rezultati uvrstitvenega testa dali pričakovane smernice, kaj obvladate in kaj še morate izboljšati oziroma utrditi v francoskem jeziku. Spodbujamo vas, da ne odnehate in da večkrat pristopite k reševanju našega brezplačnega uvrstitvenega testa in na ta način preverite vaš napredek v znanju francoščine.

 

Ko bomo na naši spletni strani zamenjali dosedanji brezplačni uvrstitveni test z novim, vas bomo o tem obvestili, z vaše strani pa bi bila zaželjena povratna informacija o njegovi oceni.

 

 

 

 

KAKO REŠEVATI UVRSTITVENI TEST IZ FRANCOŠČINE

 

  • vzemite si čas in se v miru posvetite reševanju uvrstitvenega testa iz francoščine,
  • aktivno sodelujte in poskusite odgovoriti na vseh 110 vprašanj uvrstitvenega testa iz francoščine,
  • na vprašanja odgovarjajte čimbolj spontano in pri tem ne uporabljajte slovarjev niti kakršnihkoli drugih slovničnih učnih pripomočkov,
  • ko boste začeli  reševati uvrstitveni test iz francoščine, ne odnehajte in odgovorite na celoten sklop vprašanj za posamezne raveni (A1, A1 – A2 ali A1 – B1 ali A1 – B2 …), če pa menite, da imate višji nivo znanja francoščine, odgovorite na vseh 110 vprašanj (A1 – C2), da se lahko natančneje oceni vaše trenutno znanje slovničnih struktur ter določi vaša dejanska raven znanja francoščine.