Razvrstaj po:cijenicijeni  nazivunazivu

LEXIQUE FLE

Le vocabulaire français visuel 1 (francuski slikovni rječnik 1)
Pregledan francuski e-slikovni rječnik 1 jednostavan je za korištenje i idealan za učenje francuskih riječi. Sadrži 7 preglednih tematskih sklopova koji su smisleno povezani i koji se nadograđuju. Namijenjen je srednjoškolcima, studentima i odraslima koji žele naučiti, obnoviti, učvrstiti, poboljšati ili testirati svoje znanje rječnika vezano za odjeću, obuću, pribor, nakit, boje, uzorke i materijal. Francuski rječnik 1 za konsolidaciju vokabulara može biti izvrstan dodatak ostalim udžbenicima za učenje francuskog jezika i omogućuje stjecanje i savladavanje opsežnog vokabulara za učinkovitiju komunikaciju u svakodnevnim situacijama, vezano uz gore spomenute tematske sklopove.
Cijena sa PDV:
11,00 €
Le vocabulaire français visuel 2 (francuski slikovni rječnik 2)
Pregledan francuski e-slikovni rječnik 2 jednostavan je za korištenje i idealan je za učenje francuskih riječi. Sadrži 15 preglednih tematskih sklopova koji su smisleno povezani i koji se nadograđuju. Namijenjen je srednjoškolcima, studentima i odraslima koji žele učiti, obnavljati, učvrstiti, poboljšati ili testirati svoje znanje vokabulara vezano uz piće, hranu i pribor za jelo. Francuski rječnik 2 za utvrđivanje vokabulara može biti izvrstan dodatak ostalim udžbenicima za učenje francuskog jezika i omogućuje stjecanje i savladavanje opsežnog fonda riječi za učinkovitiju komunikaciju u svakodnevnim situacijama, povezano s gore navedenim tematskim sklopovima.
Cijena sa PDV:
11,00 €
Razvrstaj po:cijenicijeni  nazivunazivu
Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.OK Saznajte više o kolačićima