Tečaji francoščine za predšolske otroke

 

Otroška leta so zlata leta za osvajanje tujega jezika. To so leta, ko otroci z radovednostjo in brez večjih naporov nezavedno in spontano spoznavajo svet francoščine.


Zgodnje spoznavanje s francoščino, ki je pravzaprav podobno učenju materinega jezika, izvajam na način, ki je otrokom blizu: skozi igro, z ustvarjanjem, kjer razvijajo jezikovne in motorične spretnosti, prek pesmic, pravljic, risank s poučno vsebino … Na ta način učne urice francoščine niso samo prijetne in zabavne, temveč vzpodbujajo otroško ustvarjalnost in učinkovitejše pomnenje.

 

Sem prijazna učiteljica, ki ima rada otroke, jih zna motivirati in ustvariti pristen medsebojni odnos in sproščeno vzdušje, hkrati pa se zavedam svoje odgovornosti pri oblikovanju otrokovega odnosa do sprejemanja in učenja tujega jezika.

 

Tečaj za najmlajše izvajam v mini skupinah, v dvojicah ali individualno, 1 x tedensko po 60 minut.

 

Brezplačni svetovalni pogovor
Starost otroka in morda predznanje francoskega jezika sta pri oblikovanju homogene skupine kjučnega pomena, zato me za vse podrobnejše informacije lahko pokličete na 040.206.800 ali mi pišite na e-naslov avec@siol net.

Naziv vsebine

10 astuces pour parler comme un Français typique
Hudo dobra reklama za iPad, ni kaj! C’est sans doute une blague super drôle !
Vidéo no 7 : ZAZ : Je veux (paroles)
L’appel téléphonique culte à ne pas manquer …