Francoščina za otroke od 6 do 8 let – DELF PRIM A1.1 (60 urni tečaj)

Učni program francoščine je razgiban, zanimiv in zabaven v skladu s CECRL (Skupnim evropskim referenčnim okvirjem za jezike).

 

Sem prijazna učiteljica, ki ima rada otroke, jih zna motivirati in ustvariti pristen medsebojni odnos in sproščeno vzdušje, hkrati pa se zavedam svoje odgovornosti pri oblikovanju otrokovega odnosa do sprejemanja in učenja tujega jezika.

 

Velik poudarek je na ustvarjanju (barvanje, risanje, striženje, lepljenje, … spoznavanje številk in črk francoske abecede) z učnim ciljem razvijanja komunikacijskih in motoričnih spretnosti. 

 

Svet francoščine spoznavamo prek pravljic, pesmic, različnih igric …, risank s poučno vsebino.

 

Tečaj poteka v mini skupinah, v dvojicah ali individualno, 1 x tedensko po 60 minut.

Parc du château de Versailles

 

DELF Prim (A1.1, A1, A2) predstavlja prvo osnovno raven v sklopu DELF (Diplôme d’études en langue française) in DALF (Diplôme approfondi de langue française), ki sta uradno priznani diplomi po vsem svetu in ki potrjujeta znanje francoskega jezika.

Učni program DELF Prim A1.1 je namenjen vsem otrokom, ki nimajo predznanja in so vključeni v začetni tečaj francoščine. V primeru, da ima otrok določeno predznanje, mora opraviti uvrstitveni test. Več podrobnejših informacij o diplomah DELF Prim si lahko preberete na spletni strani http://www.ciep.fr/delf-prim/presentation-DELF-Prim.php 

Naziv vsebine

10 astuces pour parler comme un Français typique
Hudo dobra reklama za iPad, ni kaj! C’est sans doute une blague super drôle !
Vidéo no 7 : ZAZ : Je veux (paroles)
L’appel téléphonique culte à ne pas manquer …